close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Ruh Roe

Discussion in 'Announcements & Support' started by gandog56, Apr 14, 2017.

  1. gandog56

    gandog56 G&G Evangelist Forum Contributor

    Today I am getting random straight lines of nothing across my screen. It is only on this site, no others. They are anywhere from maybe one to 5 pixels wide and go all the way across the screen. Makes it real hard to read posts. When I scroll up or down, they move with the roll.
     
    Dragunov likes this.
  2. PaleHawkDown

    PaleHawkDown G&G Evangelist

    7,997
    5,359
    Everything is OkieDokie on mine.
     
    animalspooker likes this.

  3. gandog56

    gandog56 G&G Evangelist Forum Contributor

    I don't know, after I was having problems with this site, I went to another. There instead of grayed out lines, it was just missing lines. I would have like only half of the text showing, but no grayed out line. I restarted my computer and everything seems fine now.
     
  4. Dragunov

    Dragunov G&G Evangelist

    What computer? Laptop? Desktop? Type? etc.
    If you can give me the model number, I can probably help you figger it out.

    Last time I seen this, it was on a laptop, and the video chipset had overheated, dried out the thermal gel, and blew the video out.

    If it's just the monitor for a desktop, see if the monitors VGA connector has worked loose from the computer.
     
  5. Big Dog

    Big Dog Retired IT Dinosaur Wrangler Forum Contributor

    I am on my smart phone today, and G&G only is running slow. No funky lines though.
     
  6. No problems here, either this morning or this evening.
     
  7. ChaZam

    ChaZam G&G Evangelist Forum Contributor

    It must be something on your end Ganny. No problems like that with my puter... (not yet, at least)
     
  8. SUBMOA

    SUBMOA G&G Evangelist Forum Contributor

    Russians, just saying.
     
    MoDoc and Jaison like this.
  9. Big Dog

    Big Dog Retired IT Dinosaur Wrangler Forum Contributor

    Speed cleared up for me. Maybe the server was busy earlier?
     
  10. gandog56

    gandog56 G&G Evangelist Forum Contributor

    I'm wondering if it was the server now, because there were no missing lines or segments off the Internet. It was playing games with outstanding video.
     
    Dragunov likes this.
  11. Huey Rider

    Huey Rider G&G Evangelist Forum Contributor

  12. Jay

    Jay Old man, No tact... Staff Member

    I took out over 36 spam posts yesterday afternoon, but nothing goofy since then, that I'm aware of.
     
    Big Dog likes this.
  13. blue fox

    blue fox G&G Evangelist

    It was just hillary trying to wipe her server. :D
     
    Huey Rider likes this.
  14. runfiverun

    runfiverun G&G Evangelist

    I hear the NK's are mad at us.
     
    animalspooker likes this.
  15. Chris

    Chris Administrator Staff Member

    7,624
    527
    Yeah...this isn't the website...it's your video card for some reason.