Slow Site?

Discussion in 'Announcements & Support' started by Jaison, Nov 3, 2020.

  1. Jaison

    Jaison G&G Evangelist Forum Contributor

    Is it just me? Has anyone else experienced a measured slow down with G&G? Not just today, but for several weeks?

    Seems like today is particularly s-l-o-w.

    Bueller?

    Bueller?
     
  2. Ten Man

    Ten Man G&G Evangelist

    Constantly being effed with!
     

  3. Jay

    Jay Old man, No tact... Staff Member

    I haven't noticed anything, but this may have an impact on performance......

    Forum Statistics
    Discussions:
    181,418
    Messages:
    2,376,444
    Members:
    23,939
    :usa2:
     
  4. rando

    rando G&G Evangelist Forum Contributor

    8,806
    20,751
    Maryland
    Yes it has been bogging down really slow. I just thought all the coffee had me too hyper.
     
    BigEd63, blaster, neophyte and 3 others like this.
  5. ChaZam

    ChaZam G&G Evangelist Forum Contributor

    Yes, I just tried to post a comment on a thread about S&W 15-22. It set there grinding away for a minute or two and then gave a error 524 message or something like that. I went back to it and made the post again and it worked okay.
     
    neophyte, Jaison and rando like this.
  6. rando

    rando G&G Evangelist Forum Contributor

    8,806
    20,751
    Maryland
    It hesitates and trying like its buffering or something for awhile. Then mine also rejected post and an error came up. It times out apparently.
     
    neophyte, Jaison and ChaZam like this.
  7. mitchr

    mitchr G&G Evangelist

    8,139
    18,237
    I've noticed it slowing down for a while now, but usually just lasts a bit, then gets back to normal. Today, however, have logged on twice & it was so slow, just logged off. Will see how it goes this time. Sadly, I just don't have any patience for sitting in front of a locked screen.:oops:
     
    neophyte and ChaZam like this.
  8. rando

    rando G&G Evangelist Forum Contributor

    8,806
    20,751
    Maryland
    Yeah it is slow tonight and does not want to respond. Just sits there trying. Its like it is ready to crash like what happened several years ago.
     
    neophyte and ChaZam like this.
  9. Jack Ryan

    Jack Ryan G&G Evangelist

    554
    1,902
    home
    I been having trouble with the "like" button, but I've used up my best bandwidth a week ago. So I blamed that. Is there a limit of some kind on your number of likes over time?
     
    neophyte, Jaison and ChaZam like this.
  10. Jay

    Jay Old man, No tact... Staff Member

    I've bumped this thread up the line to site Admins. They'll see it, and they should respond here or to me, in which case I'll post here.
     
    Brother Bob, rando, neophyte and 2 others like this.
  11. blaster

    blaster G&G Evangelist

    I thought it was just my piece of *&^&% computer.
     
    neophyte, rando and BigEd63 like this.
  12. Huey Rider

    Huey Rider G&G Evangelist Forum Contributor

    Had some of the same issues last night.
     
  13. FN FAL

    FN FAL NOT a new member Forum Contributor

    Usually the first site I go to is GnG when I sign on of a morning. The little wheels churned and twice I closed firefox and tried again. Third time it slowly loaded but came up.

    Especially when first signing on when a site will not come up I will go to a simple site like craigslist just to make sure I am getting thru to somewhere and its not my internet connection.
     
    neophyte and Jack Ryan like this.
  14. GGAdmin

    GGAdmin Administrator

    19
    36
    We had a network outage yesterday during a big update. The update and the outage did not effect gunandgame.com directly. This started around 10am EST and ended around 6pm EST. Can you tell me if the speed issues where particularly bad yesterday or have been for much longer?
    -Philip
     
    neophyte likes this.
  15. animalspooker

    animalspooker G&G Evangelist

    Sometimes, but nothing I don't experience on every site these days!
     
    neophyte likes this.
  16. mitchr

    mitchr G&G Evangelist

    8,139
    18,237
    Having delays today. This is my 3rd try today. Just changing from a thread back to the front page sometimes seems to take forever. I only experience it on this forum.


    PS. Have had the problem, off & on for quite a while. As someone has already noted, sometimes giving a "like" takes a while.
     
    neophyte and ChaZam like this.
  17. AK Hunter

    AK Hunter G&G Evangelist

    Maybe those Russian hackers again! LOL
     
    Brother Bob likes this.
  18. Jaison

    Jaison G&G Evangelist Forum Contributor

    The issues appear to be random, at least on my end.

    If pressed, maybe worse when a lot of members are logged on.
     
  19. GGAdmin

    GGAdmin Administrator

    19
    36
    Tuesday and Wednesday we rolled out some network wide updates. This often creates rolling speed issues. If you still see any speed problems today or over the weekend please bump this thread.
    -Philip
     
    neophyte, Ten Man, Jaison and 2 others like this.
  20. Brother Bob

    Brother Bob G&G Evangelist Forum Contributor

    Phillip? Who’s in charge now?
     
    neophyte likes this.