Gun and Game Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
1,348 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi all,
...sent to SA in Dec. 1940. In Jan. 1941 problems with WRA clips begain. SA found the problem in WRA clips dimensions. What were the dimensions on the WRA clips that cause WRA clips not to work correctly.
Have fun guys
Thanks again
Clancy
 

·
Registered
Joined
·
166 Posts
The notch for the clip latch to engage and lock into was undersized.
 

·
Registered
Joined
·
1,348 Posts
Discussion Starter · #3 ·
leemozoid,
Vague answer??? What were the dimensions!!!!
This should be easy for you guys. I have guys on other sites checking other M1 Boards to find the answers. Not this time!!! hehehe
Thanks again
Clancy
 

·
Registered
Joined
·
166 Posts
Well, heck. Vague, but correct! I know that was the problem. Now you want thousandths of an inch? I'll find it. I know I've seen it somewhere...:)
 

·
Registered
Joined
·
1,348 Posts
Discussion Starter · #5 ·
leemozoid,
This quiz will unlock a new story about Win receives with SA BARRELS!!!!!
Thanks again
Clancy
ps only if your good will i give you data on WIN with SA Barrels MAYBE hehehe
 

·
Registered
Joined
·
1,348 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Hi all,
It seems that the problem with the clips was that SA sent Win the wrong drawing number sheets. WRA cut their clips to .627 plus .006. The change SA made was to .640 plus .010. Of the 50,000 clips WRA had made using the wrong data were cut over with no charge. I know it was a really hard one, but I thought of interest.
Thanks again
Clancy
 
1 - 6 of 6 Posts
Top